Opdrachten


Lighthouse Training

Nieuwe site voor Lighthouse Trainingen. 

Horecahuis

Nieuwe site voor het Horecahuis. 

 

SOMZ Communicatie


Overmars Rioolservice

Nieuwe site voor Overmars Rioolservice, drukwerk en inrichten van socials en Google

Boerderij de Riet in Olst

Logo ontwerp en site voor Boerderij de Riet.

 

LiftUup sportcoaching

Logo ontwerp en nieuwe site voor LiftUup sportcoaching & sportmassage.


Werken in Voorst

Voor Werken in Voorst (WiV) bedenk en ontwerp ik advertenties en social media posts. 

 

Wegwijzer Ingrid

Nieuw logo ontwerp en website voor Ingrid Blind van Wegwijzer met Ingrid. 

 

 

Nulse Feest

Ook voor het Nulse Feest maak ik posters, flyers en het programmaboekje.

 Spulletjesdag

Voor Spulletjesdag Klarenbeek heb ik een plattegrond gemaakt die zij aan deelnemers kunnen uitreiken. 

 

NVPMT

Voor NVPMT heb ik een advertentie gemaakt voor een studiedag die in november wordt georganiseerd. Ook het programmaboekje zal ik opmaken. 

Olsterfeest

Het Olsterfeest was toe aan een nieuw logo en een nieuwe website. Een frisse uitstraling voor het dorpsfeest in de derde week van september. Goalpromotions

Ik heb een nieuwe brochure gemaakt voor Goalpromotions in Deventer. Speciaal ontwikkelt voor een klant van Goalpromotions. 

 

 

Werken in Voorst

Voor Werken in Voorst zorg ik dat de site up-to-date is en dat het komende jaar social media campagnes worden ingezet. Ook de advertenties die wekelijks in het Voorsternieuws worden geplaatst maak ik op. 

ALtijd bemiddelt

Voor Annick Lieuwen van Altijd bemiddelt heb ik een website mogen maken. Ook haar visitekaartje heb ik opnieuw mogen ontwerpen.

 

 Cintas

Een nieuw logo ontworpen voor Jacintha Vlaskamp. Zij gaat lederen tassen ontwerpen en verkopen. Daar hoort natuurlijk ook een webshop bij. 

 

 

Sana

Sana Administratie & Advies is gevestigd in Apeldoorn en wilde graag een logo en website. Zij verzorgen je complete administratie, kunnen ondersteunen bij belastingzaken en geven advies op fiscaal gebied.

SHA

Voor de Stichting Horecatalent Achterhoek heb ik o.a. een nieuwe site gebouwd. Naast de site zijn ook diverse social media kanalen ingezet met mooie campagnes om de Horecatalentendagen te promoten! Bandaris

Naaiatelier Bandaris Olst is geopend en ik heb hen mogen helpen met een nieuwe website, visitekaartjes en mooie vlaggen voor aan het karakteristieke pand. 

 

 

Beautyleen

Bij de nieuwe winkel hoort ook een nieuwe website. Naast kleding, schoenen en accessoires kun je bij Beautyleen ook terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, manicure/pedicure behandeling of massage.

Isfordink

Voor Frank Isfordink heb ik een nieuwe site mogen maken. Super leuke opdracht met een aantal uitdagingen, maar het resultaat mag er zijn. 

 

 

 Buro BIM

Voor Buro BIM uit Schalkhaar (Deventer) heb ik een nieuwe huisstijl ontworpen. Daar hoort natuurlijk ook een nieuw logo bij! 

 

 

 

Somz

Neem contact op met
SOMZ Communicatie!

 

 

 

 

 

DCE Holland

DCE Holland wilde graag een productflyer. Binnenkort mag ik voor hen ook aan de slag met een nieuwe site! 

 

 

 VV de Hooiberg

De leukste volleybalvereniging uit Overijssel! Doordat de vereniging een groei doormaakt, was het ook tijd voor een website en wat meer invulling aan social media. Ik speel zelf bij VV de Hooiberg Dames 1 en ben erg trots dat ik dit heb mogen doen!

 

 

obs Ter Stege

De openbare basisschool Ter Stege in Olst waar mijn twee dochters op school zitten heeft een PR team waar ik ook onderdeel van ben. Voor de school heb ik o.a. een nieuwe website gemaakt, Facebook ingericht en ik maak de Schoolgids eens per jaar. 

 

 

Diversen

Verhuisberichten, visitekaartjes, geboortekaartjes, brochures, leaflets, advertenties....het is allemaal mogelijk!

 

 

Contact